Skip to main content

Wandplank op maat laten maken

Wandplanken volledig op gemaakt. Onze hardhouten wandplanken worden gemaakt van massief eikenhout. De planken hebben standaard een bladdikte van 3 of 4 cm massief. Wandplanken worden geleverd inclusief Blinde bevestiging steunen. Deze metalen pinnen zijn voorgeboord in de wandplank. Wandplanken worden in 3 verschillende varianten geproduceerd. Wandplanken met rechte rand, verjongde of met een boomstam rand. Prijzen zijn vermeld bij het betreffende product. 

Waar worden wandplanken voor gebruikt ?

Wandplanken worden zowel functioneel als decoratief gebruikt. Ze kunnen extra opberging creëren waar normale kast elementen niet gewenst zijn. Ook worden wandplanken decoratief gebruik voor het presenteren van diverse decoratie attributen. Een massief houten wandplank geeft voornamelijk sfeer aan uw interieur. Of het nu gaat om een rustiek landelijke sfeer of een minimalistisch moderne woonkamer. 

wandplank met boom randen
Eiken wandplanken

Zijn wandplanken behandeld tegen vocht vlekken?

Wandplanken kunnen geleverd worden zonder extra bescherming tegen vuil of vocht vlekken. Het is mogelijk om uw wandplanken te behandelen met een lak of olie afwerking. Wij hebben zelfs overlakbare olie afwerkingen. Voor iedere ruimte of gebruik van de plank is een andere bescherming wenselijk. Twijfelt u over de keuze van behandeling voor uw op maat gemaakte wandplanken ? Neem dan even contact met ons op en we denken graag met u mee.