Skip to main content

Eettafels bekijken in de showroom ?

Wij maken tafels op maat in allerlei afmetingen, materialen en vormen. Iedere tafel is uniek en speciaal voor u op maat gemaakt. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een tafel in echt te zien. Wanneer u graag wilt langskomen in de showroom bent u van harte welkom. Neem contact op of plan een showroom afspraak in. let op niet alle bovenstaande tafels staan in de showroom. Er zijn altijd voldoende samples en tafel modellen te bekijken. Bekijk ook onze sta tafels van hout

Eettafel op maat samenstellen

Een tafel op maat samenstellen begint vaak in onze showroom. In de showroom zijn diverse houtsoorten, tafel vormen en afmetingen te vinden. Een tafel op maat heeft een massief houten tafelblad en vaak gecombineerd met een metalen tafelpoot. Zowel het tafelblad als het stalen onderstel wordt op maat gemaakt. Er is genoeg keuze om voor iedere woonkamer stijl een tafel samen te stellen. Ontdek de vele mogelijkheden met een maatwerk tafel en plan uw bezoek in de showroom. 

Tafel op maat kopen

Een tafel laten maken en direct kopen bij de makers. Wij maken unieke handgemaakte eettafels in allerlei vormen en maten. U bepaalt zelf de afmeting, houtsoort, afwerking en het type onderstel. Bestel online via onze webshop of kom langs om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden. Zowel onze tafelbladen als de metalen onderstellen worden naar eigen smaak samengesteld.