Skip to main content

Statafel van hout

De statafel in ons assortiment is gemaakt van eikenhout en heeft een doorsnede van grofweg één meter. Indien gewenst is het ook mogelijk om een groter of kleiner eikenblad te plaatsen op het onderstel. Alle statafels kunnen precies naar wens samengesteld worden wat er voor zorgt dat elke statafel van hout uniek is. De statafel bestaat uit twee eikenbladen. Wij zullen ervoor zorgen dat deze twee bladen matchen met elkaar.

Bar tafel hout
Bar tafel hoog

Onderstellen statafel van hout

De onderstellen die Verda Living aanbiedt zijn gegalvaniseerd en zwart gepoedercoat. Deze behandeling zorgt voor een roestvrije laag op het staal en de statafel van hout blijft onder slechte weersomstandigheden mooi van kleur. Onze statafels worden ook speciaal behandeld met tuinmeubelbeits. Hierdoor wordt de statafel van hout waterafstotend en waterbestendig.  

Statafel geschikt  voor buiten ?


Uiteraard is de statafel van hout geschikt voor buiten, maar we raden toch aan om de statafel overdekt te zetten. Een overkapping is hiervoor de beste oplossing. Mocht u niet beschikken over een overkapping, kunnen we altijd nog een bijpassende hoes aanbieden die ervoor zorgt dat de statafel van hout overdekt staat tijdens slechte weersomstandigheden.