Where the Magic

happens

Bezoek onze Showroom

Kom langs in onze showroom en ervaar hoe wij onze unieke boomstamtafels maken. Bekijk verschillende exclusieve tafels, salontafels en wandplanken van verschillende houtsoorten en laat je inspireren.

We prikkelen je zintuigen en laten je voelen waarvoor we staan. Iedere wens is mogelijk en samen stellen we jouw droomtafel samen. 

Ons Proces

1.

Van inspiratie naar idee

Kom langs in onze showroom, laat je inspireren en deel je idee. Wij denken graag met je mee en gaan op zoek naar een passend houtsoort, behandeling en onderstel.

Heb je moeite met kiezen? Dan staan onze adviseurs voor je klaar voor interieur- en styling advies.

 

Houtsoorten boomstamtafel

2.

Van idee naar plan

We gaan jouw droom werkelijkheid maken. We gaan op zoek naar het perfecte stuk hout en bespreken de mogelijkheden. Samen kiezen we de juiste behandeling en afwerking. Vervolgens zorgen wij ervoor dat jouw meubelstuk op tijd af is.

3.

Van plan naar realisatie

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij tevreden bent, houden we je graag op de hoogte. Zo ontvang je tijdens het productieproces meerdere updates, waardoor jij altijd op de hoogte bent van het proces. 

Zodra de tafel klaar is, wordt hij bezorgd op een tijdstip wat voor jou het beste uit komt. We komen de tafel met zorg en liefde brengen en zetten hem op locatie in elkaar. Uiteraard ruimen we alles netjes op als we gaan en we gaan pas weg, als jij tevreden bent!

Maak een afspraak

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan je graag te woord.

Je bent van harte welkom in onze showroom, maak gerust een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.