Skip to main content

Salontafels uit voorraad leverbaar of op maat gemaakt

Niks is mooier dan een bijpassende salontafel bij uw eetkamer tafel. Salontafels maken wij geheel op maat naar uw interieur wensen en afmetingen. Graag helpen wij u bij het bepalen van de juiste vorm, houtsoort en afmetingen. Onze collectie is erg breed en gevarieerd. Zo hebben wij betonlook salontafels maar ook robuuste boomstam salontafels. Voor ieder interieur de juiste salontafel. Kom langs in de showroom of bestel online uw nieuwe salontafel. 

Natuurlijk en robuust tot modern en minimalistisch

Naast onze robuuste salontafels en boomstam salontafeltjes produceren wij ook moderne salontafels. Vaak worden deze salontafels vervaardigd van massief eiken. Deze hardhout soort wordt dan gecombineerd met zwart metalen en soms wel rvs elementen. het is mogelijk om zelf uw salontafel samen te stellen. Ons eikenhout bijvoorbeeld in diverse kleuren te behandelen. Ook zijn de salontafels van beton in diverse kleuren leverbaar. 

Salontafels rond met hairpins

Een salontafel passend bij uw interieur vinden kan een hele opgaven zijn. Wij bieden hiervoor een oplossing, wij maken vrijwel iedere salontafel die u kan bedenken. Heeft u bijvoorbeeld een grote ronde eettafel en kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een grote ronde salontafel of meerdere kleinere salontafels bij elkaar gepositioneerd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u vragen over de mogelijkheden voor het laten maken van een salontafel? Neem even contact op en wij staan u graag te woord. 

Meer salontafels ter inspiratie