Skip to main content


We nemen je graag mee in ons verhaal!

Verda Living is ontstaan uit het idee om de natuur in huis te halen. Samen met een jong team zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden om dat te realiseren. Uit noodzaak ontstaan in de coronapandemie maar ontpopt dot een volwaardige onderneming. Lees hier ons verhaal!

2020 – Inspiratie

In 2020 midden in de corona periode was vooral tijd hetgeen wat we over hadden. Zo zijn we meubels gaan maken voor zowel binnen als buiten. Begonnen met hoekbanken en Douglas tuinmeubels. Vervolgens hebben we in een Pop-up store in december in Breda de éérste boomstamtafel verkocht.

Boomstamtafel pop-up store

2021 –  Oprichting

In 2021 is Verda Living officieel opgericht. In een gigantisch pand wat we antikraak konden huren hebben we de eerste tafels geproduceerd en verkocht. Dit was nog een heel avontuur, zo zijn we ons gaan verdiepen in de expertise van het hout.

2022 –  Vormgeving

In 2022 hebben we ons verdiept in de voorkant van het bedrijf. We zijn gaan testen welke producten wel en niet in het assortiment passen en hoe we onze producten beter konden presenteren. We waren gespecialiseerd in 1 type product: de boomstamtafel.

2023 –  Showroom

Eind 2022 zijn we verhuisd naar het pand waar we nu zitten! De hallenweg 11A in Eindhoven.  In maart 2023 hebben we de opening van ons nieuwe pand. Voor het eerst een aparte showroom met uitzicht op de werkplaats. De eerste grote mijlpaal is behaald!

2024 –  Samen met jou!

In 2024 hebben we besloten om ons assortiment flink uit te breiden met een gehele nieuwe collectie aan nieuwe producten! Onder andere: de betonlooktafel, de Deens ovale tafel en nieuwe stoelen. We hebben ons wel echt gericht op alleen A-kwaliteit maatwerk meubels! Nu gaan we ervoor om zo veel mogelijk huishoudens te voorzien van een prachtig interieur! Wordt jij onderdeel van onze reis?

12 april de opening van onze brandstore

In Eindhoven op de beemdstraat 2 start ons avontuur van de nieuwe brandstore van Verda living. Een showroom van 2000m2 groot gevuld met A kwaliteit meubels voor binnen en buiten.