Skip to main content

ons Team

Kenny
Werkplaats & Leveringen

Ken is de goedlachse collega van het team! Wat Kenny lachen zeg. Al ruim een jaar een goede versterking van Verda Living. Je vindt hem in de werkplaats of op pad om jullie prachtige nieuwe meubels te leveren! Dus wellicht tot binnenkort

PS. hij heeft graag melk in de koffie!

Bart
Online marketing

Bart is onze online marketing topper! Na zijn jarenlange ervaring in de werkplaats kan hij deze ervaring ook toepassen achter de laptop. Stiekem verlangt hij af en toe ook terug naar de werkplaats dus daar zul je hem ook regelmatig vinden. 

Sebastian
Sales manager

Sebas is het contactpersoon van Verda Living! Vrolijk als altijd zal hij klanten te woord staan. Service staat altijd voorop en leveringen vind hij hert leukst. 

PS. hij drinkt zijn koffie zwart, alleen als je een blik monster hebt lust hij die ook wel


Taco
Supervisor

Taco houdt alles in de gaten op de werkplaats. Hij kijkt graag toe  hoe de mensen beneden aan het werk zijn. Hoe harder ze werken hoe meer botjes voor Taco.

Hij zorgt er ook voor dat zijn baasje af en toe beweging krijgt. 

Duc
Eigenaar

Duc is de eigenaar van het bedrijf. Voornamelijk bezig met de achterkant van de onderneming. Het leukst vindt hij het om klanten te helpen en om in de werkplaats aan de gang te zijn. 

Debbie
Administratie

Debbie heeft echt een neus voor alles op het gebied van administratie. Van debiteuren tot crediteuren. Debbie zorgt ervoor dat alles keurig wordt bijgehouden. 

PS. Debbie en Taco hebben stiekem een relatie 

Ons ontmoeten en ontdekken waar wij enthousiast van worden ?