Skip to main content

Buitenkeukens By Verda Living

Super Summer Sale!

Zaterdag 27 Juli 08:00-17:00 
Hallenweg 11A Eindhoven!

Door ons innovatieve modulaire systeem kunnen we volledige maatwerk buitenkeukens maken. De basis is altijd gegalvaniseerd en gepoedercoat staal. Daar bovenop komt een werkblad naar keuze. In werkbladen van de keuken heb je een hoop mogelijkheden. Alle afmetingen, kleuren en materialen mogelijk! Daarnaast is het mogelijk om luxe elementen toe te voegen zoals een koelkast, een wijnrek of zelfs een gaspit. Kortom opties genoeg!

Buitenkeuken basis

We beginnen altijd met de frame van de buitenkeuken. Deze is gemaakt van staal. Dit staal is eerst gegalvaniseerd en vervolgens gepoedercoat. Dit proces zorgt ervoor dat de buitenkeuken ook echt 365 dagen per jaar buiten kan blijven staan. Standaard leveren we de keukenframes in de kleuren: zwart, groen en antraciet. Belangrijke elementen die toegepast kunnen worden in het frame:

  • Greeploze deurtjes
  • Open frame
  • Frame voor BBQ
  • Koelkast

Wil jij alles te weten komen over onze buitenkeukens?

Dekton bladen

Werkbladen buitenkeuken

Als werkblad zijn er verschillende keuzes. De eerste keus is hout! Zo bieden wij alle mogelijke houtsoorten aan zoals Eiken, Suar en Esdoorn. Het is echter een wel bekend fenomeen dat hout altijd zal blijven werken. Wij adviseren dan ook alleen houten werkbladen als de buitenkeuken onder de overkapping wordt geplaatst. 

Komt de buitenkeuken in de volledige buitenlucht te staan? Ook geen probleem! Dan adviseren wij DEKTON, dekton is een gefabriceerde steensoort gemaakt van een mix van porselein, glas en kwarts. Deze materialen worden kunstmatig gehard, vergelijkbaar met het proces van duizenden jaren hoge druk en temperatuur zoals bij natuursteen. 

Dekton wordt veel gebruikt in binnenkeukens en staat bekend om de krasvastheid, weer bestendigheid en de duurzaamheid. Ideaal voor een buitenkeuken dus!

We hebben standaard 3 soorten dekton in ons assortiment: Kelya, Bromo en Aura. 

Interesse gewerkt?

Kelya

Bromo

Aura

Afwerking

Betreft de afwerking van de zijkanten bieden we verschillende mogelijke opties aan. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen gaan voor de strakke afwerking van staal of de robuuste afwerking van hout. 

Buitenkeukens van staal zijn echt gemaakt om 365 dagen per jaar buiten in weer en wind te staan. Hout is ook relatief weersbestendig echter zal hout in loop van tijd vergrijzen en kan dit ook gaan werken. Ook daarin kunnen onze adviseurs jou volledig begeleiden in de aankoop. Het is een aankoop waarbij over veel elementen moet worden nagedacht. Plan daarom een adviesgesprek in bij een van onze adviseurs zodat wij jouw droomkeuken kunnen maken!

Wil je meer informatie over de buitenkeukens?