Skip to main content

Beton tafels

Eettafels met een afwerklaag van beton. Deze tafels zijn volledig zelf samen te stellen. Er is keuze uit diverse blad afwerkingen, afmetingen en diverse soorten tafel onderstellen. Naast de onderstellen van betonlook is het ook mogelijk om een zwart metalen onderstel te combineren met een betonlook tafelblad. Een nieuwe trend op het gebied van eettafels, door de organische en natuurlijke kleuren variaties. 

Eettafel kopen beton
Eettafel kopen beton

Beton cire tafels

Een andere benaming voor deze betonlook tafels. Een beton cire tafel waarvan het tafelblad is voorzien van een cementgebonden afwerking. Deze afwerking kan toegepast worden op diverse materialen. Door deze afwerklaag ontstaat een betonlook eettafel. Omdat de basis van het blad opgebouwd is uit hout, kan deze in verschillende vormen worden uitgevoerd. 

Tafelblad beton afwerkingen

tafel organisch beton

Betonnen tafel organisch 

Omdat de basis van een betonlook tafel gemaakt is van hardhout plaat materiaal kan deze in allerlei vormen gemaakt worden. Zo zijn er organisch gevormde beton tafels maar ook rond, ovale en half ovale eettafels. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden ? Neem even contact op of plan online uw bezoek in. 

Inspiratie betonnen tafels

betonlook eetkamertafel
ovale eetkamertafel
Kiezelvormig betonnen blad
rechte eettafel beton
ronde beton eettafel
tafel van beton rond

Soms is het lastig om met alle maatwerk mogelijkheden een keuze te maken. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk jouw nieuwe betonlook tafel is. Een tafel die voor een groot deel het interieur en de sfeer bepaal in uw woonkamer. Omdat wij ook een fysieke showroom hebben kunt u altijd langskomen om de diverse mogelijkheden te voelen en te bekijken. Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe beton tafel.