Skip to main content

Betonnen tafels

Een tafel met een beton afwerk laag. Een exclusieve eye catcher voor in uw woning. Een betonnen tafel is een tafel waarvan het tafelblad voor een gedeelte is gemaakt van beton. Beton is een stevig materiaal dat vaak terug komt in de kleuren van een interieur. Betonnen tafels kunnen verschillende vormen, stijlen en afwerkingen hebben. Deze tafels zijn populair vanwege hun moderne uitstraling, stevigheid en veelzijdigheid in design.

Eettafel kopen beton

Tafelblad beton afwerkingen


Beton cire tafels

Beton cire is een andere benaming voor dit type eettafel. Deze decoratieve afwerking wordt gebruikt op verschillende oppervlakken, waaronder tafels. Het is een soort cementgebonden pleister die op verschillende materialen kan worden aangebracht. Om het oppervlakte glad te krijgen wordt het tafelblad geschuurd en gepolijst. In deze top coating kunnen kleurstoffen verwerkt worden. Door middel van deze kleuren kunnen bovenstaande kleur nuances gecreëerd worden.

Eettafel kopen beton
tafel organisch beton

Betonnen tafel organisch 

De basis van de beton tafel is gemaakt van een hardhout plaat materiaal. Deze kan gemaakt worden in diverse vormen. Zowel recht als organisch gevormd. Een organisch gevormde tafel is altijd uniek. Zeker in een modern interieur, kan een organisch betonnen tafel de strakke lijnen doorbreken. 

Inspiratie betonnen tafels


betonlook eetkamertafel
ovale eetkamertafel
Kiezelvormig betonnen blad
rechte eettafel beton
ronde beton eettafel
tafel van beton rond