Eiken plank op maat

Eiken plank op maat

Ben jij op zoek naar een eiken plank op maat? Dan ben je hier bij het juiste adres!

Waarom een eiken plank op maat?

Een eiken plank op maat is heel populair onder de meubelplanken. Onze definitie van een meubelplank is een mooie houten plank die je bovenop een standaard kastje legt zodat jouw kast een upgrade krijgt. Wij adviseren hiervoor vaak eikenhout. Jij kunt je eigen stuk hout kiezen en wij behandelen de meubelplank naar wens. Eiken kunnen we in maar liefst 40 verschillende kleuren behandelen.

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1 Afmetingen

Bepaal voor welke kast je een eiken plank op maat wilt hebben. Hierbij zijn de afmetingen erg belangrijk. Een gebruikelijke maat is bijvoorbeeld 180cm x 42cm, waar 180 centimeter de breedte van de kast is en 42 centimeter de diepte van de kast. We zorgen er dan altijd voor dat de minimale diepte 42 centimeter is zodat er niks van de bovenkant van de kast te zien is.

Stap 2 kies je unieke stuk eikenhout

Wij geloven in het idee dat ieder stuk hout uniek is. Iedere boom heeft een ander leven gehad waardoor ieder patroon in het hout ook anders is. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat je echt je eigen stuk eikenhout uitkiest om jouw perfecte unieke eiken plank op maat te realiseren. Dingen waar je op zou kunnen letten zijn het patroon, het aantal knoesten of lichte/donkere nerven.

Stap 3 behandeling en afwerking

Het voordeel bij een eiken plank op maat is dat deze precies naar wens is af te stemmen, wat bij iedere houtsoort anders kan zijn. Op eiken zijn bijvoorbeeld andere afwerkingen mogelijk dan op suar hout of beukenhout. Wij adviseren vaak eiken omdat we daar de meeste opties in hebben betreft de afwerking. Eiken reageert voorspelbaar en daardoor kunnen we uw stuk hout in 40 verschillende kleuren behandelen. Zo is er altijd wel een kleur wat bij je interieur past. We hebben bij ons in de showroom in Best eiken kleurstalen waarop alle beschikbare kleuren te zien zijn. Mocht je in de showroom niet uit de kleur komen kunnen we ook altijd een aantal kleurstalen meegeven zodat je thuis even rustig kan kijken. Als onze showroom te ver rijden is kunnen we ook de kleuropties digitaal toesturen.

Stap 4 Levering en montage

Dit is ons favoriete moment! Jullie upgrade daadwerkelijk toevoegen in huis. We komen persoonlijk leveren op locatie. Zo weet u zeker dat alles goed gebeurt en wij gaan pas weg zodra u tevreden bent. Onze gebruikelijke levertijd voor eiken planken op maat is binnen 2 weken nadat de order compleet is.

Wil je graag een eiken plank op maat bij jou in huis of heb je vragen over de meubelplank? Neem dan contact op met een van onze adviseurs! Je kan ons bereiken op het nummer +31619217938 of klik op de whatsapp button rechts onderin.