houten picknicktafel buiten

Houten picknicktafel

Summer is coming! Kunt u ook niet wachten om weer heerlijk buiten in het zonnetje te zitten? Als het aan ons ligt kan de zomer niet snel genoeg beginnen. Wij van Verda Living bieden in deze zonnige periode speciale producten aan voor buiten. Neem als voorbeeld onze houten picknicktafel die opmaat gemaakt kan worden. Met onze houten picknicktafel geniet je optimaal met je familie of vrienden in het zonnetje.

We bevelen aan om een houten picknicktafel samen te stellen van Douglas hout. Deze houtsoort is ideaal voor de buitenomgeving, omdat dit hout egaal en fraai vergrijst met de jaren. Indien gewenst is het ook mogelijk om een andere houtsoort te plaatsen op het onderstel. Alle statafels kunnen precies naar wens samengesteld worden wat er voor zorgt dat elke houten picknicktafel uniek is. Een blad kan wel 4 meter lang zijn, zodat je gezellig met een grote groep kunt tafelen

De onderstellen die Verda Living aanbiedt zijn gegalvaniseerd en zwart gepoedercoat. Deze behandeling zorgt voor een roestvrije laag op het staal en de houten picknicktafel blijft onder slechte weersomstandigheden mooi van kleur. Onze picknicktafels worden ook speciaal behandeld met tuinmeubelbeits. Hierdoor wordt de houten picknicktafel waterafstotend en waterbestendig.  

Let op!!!

Uiteraard is de houten picknicktafel geschikt voor buiten, maar we raden toch aan om de statafel overdekt te zetten. Een overkapping is hiervoor de beste oplossing. Mocht u niet beschikken over een overkapping, kunnen we altijd nog een bijpassende hoes aanbieden die ervoor zorgt dat de houten picknicktafel overdekt staat tijdens slechte weersomstandigheden. 

De showroom van Verda Living is doordeweeks van maandag tot en met vrijdag geopend en in het weekend zijn we open op afspraak. Hier kunnen we de mogelijkheden bespreken en bladen laten zien. Mochten er dingen onduidelijk zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen.