Statafel van hout

De zomer staat voor de deur wat betekent dat iedereen weer naar buiten gaat. Verda Living biedt een aantal mooie producten aan die goed van pas komen tijdens het zonnige weer. Neem als voorbeeld onze statafel van hout die opmaat gemaakt kan worden. Met onze statafel van hout geniet je optimaal van een hapje en drankje in het zonnetje. 

De statafel in ons assortiment is gemaakt van eikenhout en heeft een doorsnede van grofweg één meter. Indien gewenst is het ook mogelijk om een groter of kleiner eikenblad te plaatsen op het onderstel. Alle statafels kunnen precies naar wens samengesteld worden wat er voor zorgt dat elke statafel van hout uniek is. De statafel bestaat uit twee eikenbladen. Wij zullen ervoor zorgen dat deze twee bladen matchen met elkaar.

Onderstellen voor de statafel van hout

De onderstellen die Verda Living aanbiedt zijn gegalvaniseerd en zwart gepoedercoat. Deze behandeling zorgt voor een roestvrije laag op het staal en de statafel van hout blijft onder slechte weersomstandigheden mooi van kleur. Onze statafels worden ook speciaal behandeld met tuinmeubelbeits. Hierdoor wordt de statafel van hout waterafstotend en waterbestendig.  

LET OP!!!

Uiteraard is de statafel van hout geschikt voor buiten, maar we raden toch aan om de statafel overdekt te zetten. Een overkapping is hiervoor de beste oplossing. Mocht u niet beschikken over een overkapping, kunnen we altijd nog een bijpassende hoes aanbieden die ervoor zorgt dat de statafel van hout overdekt staat tijdens slechte weersomstandigheden. 

De showroom van Verda Living is doordeweeks van maandag tot en met vrijdag geopend en in het weekend zijn we open op afspraak. Hier kunnen we de mogelijkheden bespreken en bladen laten zien. Momenteel hebben we een Cornet statafel te koop staan. Deze tafel schetst meteen een duidelijk beeld over het concept van de statafel die opmaat gemaakt kan worden. Mochten er dingen onduidelijk zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen.