Eikenhout

Eikenhout

Bij Verda Living maken wij echt massieve Eiken tafels uit één boomstamblad van eiken hout. Onze Eiken bladen komen uitsluitend uit Europa. Een eiken boomstamtafel is robuust, authentiek, uniek en tijdloos. Ze kenmerken zich door een licht, niet te druk, patroon met een nog lichtere spint rand waardoor het tafelblad een levendige uitstraling krijgt. 

Zoals je waarschijnlijk wel eens is opgevallen, hebben grote boomstamtafels grove nerven en soms zelfs scheuren in het hout. Dit geeft het blad écht onvervalst karakter. Deze nerven en scheuren kunnen we volledig naar wens behandelen. Zo kunnen ze grof blijven, licht geschuurd worden of zelfs opgevuld worden met woodfillers voor een optimaal vlak tafelblad. Dit kunnen we precies met de kleuren van jouw Eiken boomstamblad matchen.

Specifieke wensen over de afwerking of het formaat van jou Eikenhouten boomstam tafelblad zijn meer dan welkom. Onze meubelmakers denken graag met je mee, zo zorgen we er samen voor dat jij precies de Eiken boomstamtafel krijgt die je altijd al hebt gewild. Daarnaast heb je de keuze uit een ruim aanbod aan onderstellen. Match je eiken boomstamtafel met een bijpassende eiken salontafel, zo maak jij jouw interieur echt uniek! Specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op.

Naast eikenhouten boomstamtafels bieden we ook andere houtsoorten aan. Het kan lastig zijn om te kiezen welk houtsoort bij jouw interieur past. Bekijk onze informatie over verschillende woonstijlen en ontdek welke stijl bij jou past. Je kunt jezelf alvast een paar vragen stellen, zodat wij je kunnen helpen met het vinden van het juiste houtsoort. Denk bijvoorbeeld na over:

  • Welke kleur of houtsoort hebben mijn andere meubels?
  • Past een robuuste, grove of juist meer klassieke uitstraling bij mijn woonstijl?
  • Is mijn interieurstijl strak, modern, Scandinavisch of juist meer landelijk?
  • Welke vorm past bij de rest van mijn interieur? Bijvoorbeeld rechthoekig, rond of juist ovaal?
  • Wil ik een uniek houtsoort? 
  • Ben ik op zoek naar een meer natuurlijke look of mogen knoesten zichtbaar zijn?